Εταιρία

Για τους μεγαλύτερους οι δυνατότητες ειναι ατελείωτες. Μια turbolance τσουλήθρα για όσους θέλουν να ζήσουν την απόλυτη αδρεναλίνη και ένταση περιμένει να τους στείλει στα ουράνια! Ακριβώς δίπλα, ένα άλλο σύμπλεγμα τσουληθρών για όλα τα γούστα και ηλικίες εκτοξεύει την διασκέδαση στο φούλ! Μια τετραπλή Multislide τσουλήθρα είναι ότι πρέπει για ομαδική τρέλα! Η Blackhole δεν συνισταται σε κλειστοφοβικούς αλλά είναι μοναδική εμπειρία! Η Spacehole είναι από μόνη της εμπειρία ζώης που δύσκολα ξαναβρίσκεις! Και φυσικά, οι Rafting και Open-air που τις απολαμβάνεις εξίσου όμορφα είτε μόνος σου είτε με παρέα!

Αν όλα αυτά σας φαίνονται πολύ…τολμηρά, τότε δεν έχετε παρά να απολαύσετε μια άνετη βόλτα μέσα σε στρώμα στο ποταμάκι που ρέει (lazy river), μόνος και με συντροφιά!

Και όταν έρθει η ώρα να κάνουμε ένα διάλλειμμα και να χαλαρώσουμε (μέχρι να ξαναρχίσει το ξεφάντωμα) καθόμαστε αναπαύτικά σε ένα καναπέ ή τραπέζι του εστιατορίου – μπαρ και απολαμβάνουμε χαλαρά το φαγητό μας, το καφέ μας ή το ποτό μας. Για όσους επιθυμούν περισσότερη ησύχία πάντα υπάρχει το μπαρ της πισίνας με μια μεγάλη λίστα απο κοκτειλ και ποτά να δοκιμάσουν και στο ενδιάμεσο να κολυμπήσουν στην πισίνα που βρίσκεται κάτω από τα πόδια τους!

Εκτός όλων των παραπάνω στο Tsilivi Waterpark λειτουργεί roof garden με πανοραμική θέα, παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους, μουσείο ιστορίας, reception για κάθε πληροφορία και χώρος με θυρίδες ασφαλείας για αποθήκευση τιμαλφών. Και φυσικά υπάρχει μια δωρεάν ξαπλώστρα και ομπρέλα που περιμένει κλαθε πελάτη που θα μπει στο πάρκο.

Το Tsilivi Waterpark είναι, όπως λέει και το σλόγκαν του, ένας υδάτινος παράδεισος επί γης για μικρούς και μεγάλους. Δεν έχετε παρά να το δείτε, να το ζήσετε και να το χαρείτε και εσείς οι ίδιοι. Εμείς είμαστε εδώ και σας περιμένουμε!