Αρχική

Το Tsilivi Waterpark ειναι μια νέα επιχειρηματική προσπάθεια από την οικογένεια Ξένου που ζει και επιχειρεί στο νησί πάνω απο 30 χρόνια. Μετά από από μια συνεπή και επιτυχημένη παρουσία στον ξενοδοχειακό κλάδο και 7 μονάδες που λειτουργούν με πελάτες από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, η εταιρεία XENOS HOTELS GROUP κάνει ένα ακόμα βήμα μπροστά, αυτή τη φορά στο χώρο της υδάτινης διάσκεδασης και ψυχαγωγίας. Το Tsilivi Waterpark που ξεκίνησε την λειτουργία τον Μαίο του 2010 φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα νέο πολυχώρο διασκέδασης και χαλάρωσης για τους πελάτες μας, τους κατοίκους του νησιού μας, τους τουρίστες που επισκέπτονται την Ζάκυνθο, Έλληνες και ξένους.

Το Tsilivi Waterpark γεννήθηκε σε ένα φυσικό περιβάλλον γεμάτο χρώμα, με πολλά δέντρα και φυτά που παρέμειναν αναλλοίωτα και προστέθηκαν και άλλα, για να ανταποκρίνεται στο χαρακτηρισμό του ως “υδάτινο παράδεισο”.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στους χώρους του υδάτινου πάρκου δεν θα βαρεθεί κανείς! Για τους μικρούς φίλους υπάρχει ολόκληρη περιοχή – πισίνα ολοδικιά τους με παιχνίδια που πετάνε νερό (χταπόδι, δελφίνια, ελέφαντες, μανιτάρια κτλ.) και μπορούν να πλατσουρίσουν ξένοιαστα ενώ οι πιο τολμηροί θα σκαρφαλώσουν στο πειρατικό καράβι και θα γλιστρησουν από τις τσουλήθρες. Η υδάτινη ζούγκλα κρύβει πολλές εκπλήξεις και πειράγματα που οι μικροί εξερευνητές θα θέλουν να ανακαλύψουν. Και αν θέλουμε να κάνουμε διάλειμμα, ακριβώς διπλά υπάρχει το πειρατικό μπαράκι για παιδιά, με σνακ, αναψυκτικά και άλλες λιχουδιές.

Διαβάστε Περισσότερα >